Sunday, September 30, 2012

Društvo Artara se počasi ustanavlja

Vse bralce tega bloga sem v prejšnjem članku obvestila o reorganizaciji mojega delovanja, sedaj pa vas obveščam, da se tudi uradna ustanovitev društva Artara premika k cilju.

Obenem obveščam, da kljub temu, da se tukaj nisem oglasila z nekim novim člankom o produktih za zdravje, delujem. Delam na tem, da bi društvo Artara polno zaživelo, delam na tem da prva delavnica za izdelovanje mozaika in vitraža, ki se bo nahajala v Pobegih pri Kopru, zagleda luč življenja. Delam tudi na tem, da se v Beli krajini, med Metliko in Črnomljem, vzpostavi šola naravnega kmetovanja, saj je tudi to del življenja, ki teži k temu, da bi bilo zdravo na čimbolj naraven način.

S spoštovanjem do vseh

Marina Butala - ustanoviteljica društva Artara, društva za razvoj umetnosti mozaika in vitraža ter spodbujanje naravnega zdravja




Tuesday, September 18, 2012

Reoganizacija in petkovo predavanje


Kot ste nekateri morda že opazili, je že kar nekaj časa minilo odkar sem objavila zadnji članek v tem in ostalih dveh spletnih dnevnikih, ki jih vzdržujem in katerih naslovi se nahajajo na kraju tega obvestila,

Razlog je v tem, ker se ta mesec odpravljam v zasluženo penzijo in delam na tem, da boste vsi, ki naročate MAP, MegaHydrate in druge produkte za zdravje, ki se dobijo v angleški naturopatski kliniki s katero sodelujem, še vedno lahko prišli do svojih produktov, kljub temu da bom morala s koncem tega meseca moj s.p. zapreti.

Ker mi zakonodaja omogoča, da v okviru društva opravljam tudi pridobitne dejavnosti, sem se odločila za ustanovitev društva, katerega ena izmed sekcij se bo ukvarjala s spodbujanjem naravnega zdravja. V okviru te sekcije novonastalega društva boste še vedno lahko naročali produkte na katere ste navajeni in s katerimi ste zadovoljni. Produkti bodo na razpolago tako članom kot nečlanom društva. O produktih za izboljšanje zdravja na čimbolj naravne načine pa bom še vedno pisala tako kot ste bili vajeni vse doslej znotraj istih spletnih dnevnikov.

V informacijo vsem, ki bi vas to morda utegnilo zanimati, druga sekcija nastajajočega društva Artara, se bo ukvarjala z razvojem umetnosti mozaika in vitraža na področju cele Slovenije. Ampak o tem kdaj drugič. Vrnimo se sedaj nazaj na področje zdravja.

Torej, s.p. preko katerega bom še do konca meseca izstavljala račune, ki sem vam jih pošiljala ali posredovala pri naročanju, bom zaprla. Ker ne vem točno kdaj bo društvo Artara aktivno (trenutno se vloga za registracijo nahaja na Upravni enoti Koper), kar mi bo omogočilo tudi izstavljati uradne račune, naprošam vse interesente za MAP, MegaHydrate in produkte za zdravje iz angleške naturopatske klinike, ki potrebujete uradni račun, da mi čimprej, torej pred koncem tega meseca pošljete svoja naročila za malenkost večjo zalogo produktov MAP, MegaHydrate ali drugih produktov. Predvidevam, da na polno funkcionalnost društva Artara ne bo treba dolgo čakati, kljub temu pa mislim, da bo bolje narediti si varnostno zalogo.

In še dodatna informacija za vse zainteresirane. Obveščam, da bom ta petek, 21. septembra ob 18. uri v Vrhniški knjižnici, kjer je napovedana predstavitev knjige "Reši svoje dojke, reši svoje življenje". Ker pa predpostavljam, da je večina od prisotnih knjigo že prebrala, bo "predstavitev" bolj v smislu odgovarjanja na vprašanja in podaja nekaterih novih ugotovitev do katerih sem prišla samoučno v zadnjih 7 letih po objavi knjige. Kdor bo želel knjigo kupiti, jo bo tudi lahko za samo 10 €.

Vabljeni!

Marina Butala
http://www.klinika-za-zdravje.si
http://klinika-za-zdravje.blogspot.com
http://mapovci.blogspot.com
http://fhesovci.blogspot.com