Tuesday, April 30, 2013

Spomladansko čiščenje in razstrupljanje telesa - 2. del

Spodnji članek je nadaljevanje 1. dela članka o spomladanskem čiščenju in razstrupljanju telesa, ki se nahaja na naslovu http://klinika-za-zdravje.blogspot.com/2013/03/spomladansko-ciscenje-in-razstrupljanje.html

Mesec dni priprave in kak dan več je mimo. Nadaljujmo z našim spomladanskim čiščenjem in razstrupljanjem. V tej fazi se bomo lotili čiščenja črevesja, jeter in žolčnika. Ob tem pa vsakodnevno tudi žvrkljali hladno stiskano sončnično olje in s tem čistili tudi vranico in želodec (sluzi).

Še vedno se drži napotka o očiščevalnem prehranjevanju iz prve faze. Ob tem ves teden pij nekaj več sveže stisnjenega jabolčnega soka, ki bo zmehčal "kamenčke", ki so v jetrih, da se bodo lažje izločili iz telesa, ko se boš lotil-a čiščenja jeter. Ko zaključiš s čiščenjem jeter in žolčnika, nadaljuj s postom, če si na to psihično pripravljen-a, nato še s čiščenjem preostalega telesa. O tem pa naslednjič.
1-Receptura za temeljito čiščenje črevesja se nahaja tukaj ->
Zadnji dan čiščenja črevesja pa si očistimo še jetra in žolčnik.
2-Receptura za temeljito čiščenje jeter in žolčnika se nahaja tukaj ->
5-Receptura za redno čiščenje vranice in želodca pa tukaj ->
6-Ker je po čiščenju jeter in žolčnika dobro takoj nadaljevati s postom, če se boš za to odločil-a, se receptura za zdrav post nahaja v spletnem dnevniku, kjer je objavljeno nekaj poglavij iz knjige "Reši svoje dojke, reši svoje življenje", tukaj -> http://resi-svoje-dojke.blogspot.com/2013/05/post-operacija-brez-noza.html

Naj dodam še naslednje. V recepturi za ćiščenje vranice in želodca je omenjena tudi soda bikarbona. Sama sem na osnovi svoje lastne izkušnje ugotovila, da je namesto sode bikarbone smiselno uporabiti enega izmed tekočih kisikovih produktov, ki se dobijo pri angleški naturopatski kliniki, saj ga lahko pol kozarca uporabimo za razmastiti jezik in ustno votlino po žvrkljanju z oljem, pol kozarca pa po čiščenju zobovja in ustne votline s homeopatsko zobno pasto ali FHES prahom (MegaHydrate v prahu), ki ga vsujemo na vlažno ščetko (dobro tudi proti paradontozi in drugim težavam v ustni votlini, vsekakor vedno tudi v preventivne namene) lahko tudi popijemo za razkužitev želodca. Tekoč kisikov produkt, ki ga v tem primeru predlagam je AerobicOxygen. Več informacij v slovenskem jeziku se nahaja tukaj -> Aerobic Oxygen.
Tekočemu kisikovemu produktu Aerobic Oxygen je podoben Aerobic O7 za katerega mnogi pravijo, da je boljšega okusa, pa še cenejši je. KLIKNI TUKAJ za si ogledati razliko med obema.
 Klikaj na spodnje povezave za več informacij o vseh tekočih kisikovih produktih, ki se dobijo pri angleški naturopatski kliniki The Finchley Clinic (informacije so že objavljenje tudi v slovenskem jeziku)

 

KAKO NADALJEVATI ? 
Receptura za nadaljevanje spomladanskega čiščenja in razstrupljanja telesa se nadaljuje tukaj -> http://klinika-za-zdravje.blogspot.com/2013/06/so-paraziti-gospodarji-sveta-kako-se.html