Wednesday, November 6, 2013


The Finchley Clinic

Spoštovani!

Da bi prejeli čimveč informacij o vseh produktih angleške naturopatske klinike

vabim vse, ki berete ta spletni dnevnik, k obisku njihove slovenske spletne strani



Spletna stran je trenutno še v prevajanju, sem pa se odločila, da bom bolj intenzivno delala na tem, da se angleški teksti na slovenski spletni strani čimprej prevedejo v slovenski jezik.
Iz tega razloga bom v tem spletnem dnevniku začasno odsotna, vse dokler ne bodo vsi angleški teksti na http://www.thefinchleyclinic.si v celoti prevedeni v naš jezik.

Povezavo do informacij o na novo prevedenih produktih za tvoje zdravje najdeš takoj pod seznamom do sedaj že opisanih produktih za tvoje zdravje, pod naslovom -> Ostali produkti za tvoje zdravje.

Na spletni strani http://www.thefinchleyclinic.si lahko njihove produkte naročaš samostojno. Kdor bi želel pomoč pri samostojnem naročanju naj pošlje svojo prošnjo po mailu na -> marina.butala@gmail.com

V kolikor pa želiš želene produkte angleške naturopatske klinike naročiti s posredovanjem in jih plačati po predračunu (15% dražje od samostojnega naročila za storitev posredovanja), pošlji svoje naročilo po mailu na -> marina.butala@gmail.com. V kolikor ne bom na tvoj mail odgovorila jaz, bo nanj odgovoril in za tvoje naročilo poskrbel moj sin Jurij Cigoj, ki se uvaja v to delo. Odgovoril bo iz istega mail naslova.

Če pa bi kdo želel izbrane produkte naročili po povzetju (dražje od zneska na predračunu za storitev prepošiljanja iz mojega naslova do vašega) naj prav tako pošlje svoje naročilo po mailu na -> marina.butala@gmail.com

S spoštovanjem!

Marina Butala


The Finchley Clinic