Sunday, December 18, 2011

Angleški naturopat Mark G. Lester sporoča

Če še ne veste, kaj bi podarili za Božič ali Novo leto predlagam nekaj originalnih in zdravih opcij:

(In ne pozabite, da so te opcije zdrave tudi za vas!) 

Rosa Mosqueta - dnevna in nočna krema. Pomaga preprečiti znake staranja  



* Z najbolj prodajanim šipkovim oljem
* Povečuje vlažnost kože
* Ščiti pred UVA poškodbami
* Je certificirano organski produkt

Južnoameriške ženske uporabljajo Rosa Mosqueta že več sto let v obliki lepotilnega olja. Toda znanstvene raziskave o lastnostih tega olja, so nas pripeljale do široke uporabe tega olja za zdravljenje brazgotin in drugih poškodb kože. V kozmetiki pa se pogosto uporablja za boj proti gubam, strijam in drugim znakom staranja kože.

Šipek Rosa Mosqueta vsebuje izjemno visoko koncentracijo esencialnih maščobnih kislin (predvsem omega 3 in omega 6), olje pa ima več gama linolenske kisline kot svetlinovo olje ali olje iz semen črnega ribeza. Rosa Mosqueta vsebuje tudi transretinojsko kislino, naravno sestavino, ki je povezana z vitaminom A, kar je tudi del razlage glede učinkovitosti Rosa Mosqueta pri zdravljenju poškodovane kože.

Rio Rosa Mosqueta - dnevna in nočna krema je formulirana za zaščito kože pred škodljivimi UVA sevanji podnevi in za negovanje, vlaženje in obnovo med spanjem.

Ta certificirana organska formula vsebuje najbolj prodajano šipkovo olje Rosa Mosqueta skupaj z dobro znanimi koristnimi sestavinami za kožo kot so: karitejevo maslo, olje macadamie, aloe vere, ognjiča, preslice in kamilice.

Redna uporaba bo kožo pomlajevala dan za dnem. Za najboljše rezultate je najbolje uporabiti Rio Rosa Mosqueta dnevno in nočno kremo skupaj z Rio Rosa Mosqueta oljem za boj proti prezgodnjemu staranju kože in za sijoč in zdrav izgled na naravni način.

Sestavine: Aqua, avstralski oreh (Macadamia Ternifolia**), ekstrakt bolgarske vrtnice (Rosa Damascena extract**), rdeča alga (Porphyra Umbilicalis), natrijev laktat, glicerin†, gliceril stearat, cetil alkohol, stearil alkohol, šipkovo olje (Rosa Mosqueta**), karitejevo maslo(Butyrospermum Parkii**), betain, natrijev stearol glutamat, aloe vera (Aloe Barbadensis**), naravni parfum, izvleček kalendule (Calendula Officinalis**), izvleček preslice (Equisetum arvense extract**), izvleček kamilice (Chamomilla Recutita extract**), izvleček gabeza (Symphytum Officinale extract**), vitamin E ((D-alpha) Tocopherol), P-anisic kislina, salicilna kislina, ascorbil palmitat, ksantan gumi, fitinska kislina, natrijev benzoat, mlečna kislina †, Daucus Carota, Citronellol*, Linalool*, Citral*, Geraniol*, Limonene.*

* iz naravnih esencialnih olj
** iz organske pridelave
† rastlinskega izvora

Na voljo tudi v 50ml stekleničkah

  • * 100% naravno lepotilno olje
  • * Zmanjšuje brazgotine
  • * Zmanjšuje gube in strije 
* Pomaga ohraniti vlažno in mehko kožo








 

Prva stranka, ki nas je prosila za ta izdelek, ga je opisala kot "edino milo, ki ga je vredno imeti, saj nam ustvarja mehko kožo in je dobro tudi za mastno in mozoljasto kožo".

Milo je narejeno iz prečiščene vode, rastlinskega glicerina, MSM, olja žafranike, ricinusovega olja, palmovega olja, kokosovega olja in naravnih dišav (razen tistega brez vonja).  

 Aqua Spirit (naravni tonik za kožo s kisikom)

 
Aquaspirit® uporabljam že 2 leti in ga preprosto ljubim! Osveži in ohranja mojo kožo gladko in svilnato. Ljudje pravijo, da izgledam za 5 let mlajša kot sem v resnici.
D. Zegarac, Houston Texas

Učinki uporabe kisikovega tonika za kožo Aquaspirit®

Aquaspirit® dodaja kisik krvi naše kože, kar posledično dodaja energijo kožnim celicam, to pa spodbuja zdravje naše kože, ki postaja sijoča. Aquaspirit® stimulira cirkulacijo krvi, kroženje biološkega kisika in hranilnih snovi skozi kožo.
Aquaspirit® ne povzroča alergij in je brez toksičnih stranskih učinkov. Se gre za skrbno oblikovano formulo, zato da se zagotovijo naravne organske sestavine, brez škodljivih kemikalij in dražil. Aquaspirit®'s je edinstvena formula, ki ne zahteva recepta zdravnika. Ker se koža vsakega posameznika regenerira na drugačen način, sta potrebna vsaj dva tedna, pred pričakovanimi zunanjimi znaki izboljšanja. Več informacij v angleškem jeziku....

Guarana: Več energije brez uporabe umetnih spodbujevalcev razpoloženja!

* 100% naravni energizator
  • * Pomaga do večje pozornosti in bolj energetičnega počutja
  • * Pomaga zmanjšati mentalno utrujenost
Guarana je plazeči se grm, ki izvira iz amazonskega pragozda, ki ustvarja grozde malih svetlordečih sadežev, katerih semena avtohtona plemena uporabljajo že stoletja za izboljšanje energetske ravni in v boju proti utrujenosti, poleg tega pa pomaga tudi v boju proti utrujenosti. Pomaga tudi izboljšati koncentracijo in osredotočenost.

Njegove energetske koristi izvirajo iz številnih zdravilnih učinkovin, ki se nahajajo v semenu. To vključuje kofein in dve drugi poživili, teofilin in teobromin. Ti stimulansi se nahajajo v kompleksu, ki ga imenujemo guaranin, ki omogoča nežno stimulacijo, ki traje nekaj ur, brez vzponov in padcev na energetskem nivoju, kar se dogaja ob uporabi drugih virov kofeina in drugih stimulansov.  Več informacij v angleškem jeziku...

Naš Božični delovni čas

Naša klinika bo delala do Božiča, vendar vam svetujemo, da naročite produkte dovolj zgodaj zaradi pravočasne dostave med Božičem in Novim letom. Med Božičem in Novim letom ne bomo zaprti in ne bomo odpremljali pošiljk. Vsem, ko boste oddajali naročila v tem času, bomo odpremili naročene produkte takoj po Novem letu.
Vsem našim cenjenim kupcem želim
vesel Božič in veliko dobrega zdravja

Mark G. Lester
Direktor in dežurna pametna cokla
 - The Finchley Clinic Ltd -


Prevedla in objavila, Marina Butala Cigoj s.p.
Predstavnica The Finchley Clinic za Slovenijo

 

0 comments:

Post a Comment