Monday, July 23, 2012

SX - za odličen seks, za moške in za ženske (tudi za vse, ki imate visok pritisk)


Prijateljica me je pred časom obvestila, da ima znanca z visokim pritiskom, kateremu se je posledično zaradi zdravil proti visokemu pritisku zmanjšala njegova spolna moč. Prosila me je za pomoč. Poklicala sem naturopata Marka G. Lesterja iz angleške naturopatske klinike, ki mi je dejal, da je v takih primerih priporočljiv produkt SX, ki je namenjen boljšemu seksu, tako za moške kot za ženske. In v nasprotju z Viagro ne zviša krvni pritisk. Prijateljičin znanec se je odločil, da bo po posvetu s svojim zdravnikom, poskusil.
Po nekaj mesecih sem se spomnila na to zgodbo, povprašala in dobila z njegove strani naslednje pričanje. T.L. je tako povedal:

»Moja izkušnja je naslednja: pred štirimi leti sem imel izrazito povišan krvni tlak (200/150), za kar sem pri zdravniku prejel tablete bioprexanil (10 mg) in terstensif (1,5 mg), s pomočjo katerih je tlak padel na normalne vrednosti. A pojavila se je druga težava, čutil sem, da tablete negativno vplivajo na moje razpoloženje, predvsem pa na spolno moč, ki se je poslabšala. Po nasvetu prijatelja sem začel jemati še prehranska dopolnila Omega 3 in Vitamin E. Kolegica mi je kasneje povedala tudi za vaše produkte in po daljšem oklevanju sem se odločil za SX kapsule. Novembra 2011 sem jih začel uporabljati in istočasno  opustil jemanje tablete za znižanje krvnega tlaka. Z rednim jemanjem SX tablet in ostalih prehranskih dopolnil že 6. mesec ohranjam vrednost tlaka v normalnih okvirjih (135/85). Krvni tlak redno merim in spremljam - dvakrat dnevno (zjutraj in zvečer). Obenem pa se je znova povrnila (in še dodatno okrepila) spolna moč. Seks je mnogo bolj kakovosten, erekcija traja občutno dlje ... Občutek imam, kot da bi se pomladil za 10let (glede spolne aktivnosti). Moram pa tudi povedati, da sem v zadnjih šestih mesecih izgubil 15 kg, da redno (praktično vsak dan) tečem in zahajam v naravo, se pripravljam na maraton ... kar tudi blagodejno vpliva na vse to, o čemer pišem. Skratka, kombinacija SX produkta in ostalih dejavnikov v mojem primeru učinkuje!«
T.L.

*******

Poglejmo sedaj, kaj o produktu SX pravijo v angleški naturopatski kliniki The Finchley Clinic.

Nekaj osnovnih informacij o SX 

-         ne zviša krvnega pritiska
-         lahko pripomore k vzburjenju med seksom
-         arginin je aminokislina, ki spodbuja zdravo število spermijev in njihovo gibljivost.
Zadosten pretok krvi je bistvenega pomena za seksualno vzburjenje tako pri moških kot pri ženskah. Naravna aminokislina arginin (glavna sestavina v produktu SX) je predhodnik dušikovega oksida, iste molekule ki jo sprosti tudi Viagra. V nasprotju z Viagro, pa ta produkt ne zviša krvnega tlaka. Pri moških arginin sodeluje tudi pri proizvodnji spermijev in vpliva tudi na njihovo kakovost.
Kdor trpi zaradi herpesa (Herpes Simplex) naj se posvetuje s svojim zdravnikom pred uporabo tega produkta.

Druge koristi arginina

Arginin je tudi močan vazodilatator, ki pomaga vzdrževati pretok krvi do srca. Kot predhodnik dušikovega oksida je ključni regulator mnogih funkcij, vključno s prožnostjo krvnih žil, krvnega tlaka in pretoka krvi skozi telo. Prav tako je antioksidant, ki pomaga ohranjati arterije čiste in prosto prehodne.

Sestavine :

Šest kapsul vsebuje: 3000 mg arginina, 108 mg fosfatidil holina, 150 mg pantotenske kisline.

Produkt je inkapsuliran z naslednjimi naravnimi sestavinami: hidroksipropil metilceluloza, riževi otrobi, rastlinski magnezijev stearat, silicijev dioksid.

Vsaka plastenka vsebuje 180 kapsul.

Doziranje:

Prvi mesec zaužij po 4 kapsule vsako jutro in vsak večer na prazen želodec. Po prvem mesecu in kasneje pa po 3 kapsule zjutraj in zvečer.

Vir: angleška naturopatska klinika The Finchley Clinic

Poleg zgornjega produkta se pri angleški naturopatski kliniki dobijo še naslednji podobni produkti:

ASC Plus – vsebuje kombinacijo ključnih hranilnih snovi, ki so pomembne za moško plodnost, vključno z aminokislinami arginin, karnitin in tavrin, z dodatkom cinka, selena in vitamina E, ki podpirajo tako zdravje kot tudi proizvodnjo sperme.

Maca – se tradicionalno uporablja v boju proti utrujenosti, poveča libido, izboljša rodovitnost, uravnotežuje delovanje hormonskega sistema in izboljšuje razpoloženje.

V Gel Organic Aloe Vera intimate lubricant (organski intimni lubrifikant iz aloe vere) – ta svilnat, organski gel iz aloe vere vlaži in pomirja suho in občutljivo kožo nožnice, kar pušča v ženskem telesu občutek mehkobe in navlaženosti. Organski gel z aloe vero prav tako spodbuja naravno vlažnost nožnice za večjo intimnost, užitek in udobje med spolnim odnosom. Gel se lahko uporablja tudi s kondomi, tamponi in ni nevaren, če se ga slučajno zaužije. Je brez vonja in ne pušča madežev.

Za samostojno naročilo je dovolj klik na zgornje povezave. Naročila s plačilom po predračunu pa sprejemam na email naslov: marina.butala@gmail.com. Naročeni in po predračunu plačani produkti prav tako prispejo na tvoj naslov direktno iz Anglije.


Marina Butala Cigoj s.p., zunanja sodelavka angleške naturopatske klinike The Finchley Clinic





(s kratkimi navodili za naročanje s posredovanjem)



0 comments:

Post a Comment