Friday, January 21, 2011

Zdravje se nadaljuje v naših mislih (3)

Mali intermezzo danes. Zato se odmaknimo malo od fizične realnosti, preden se vrnemo nazaj nanjo in na čiščenje svojega telesa z Oxy Powderjem.


Odmaknimo se od tiste realnosti, ki jo zaznavamo s svojimi čuti, vidimo s svojimi očmi, slišimo z ušesi, otipamo s kožo.
Je kdo, ki ni še slišal za zakon privlačnosti? Zakon o katerem se govori odkar je izšel film The Secret in o katerem se govori in piše v knjigah v katerem nastopa skupinska zavest s skupnim imenom Abraham in katere misli prenaša Ester Hicks?
Ali se gre res za skupinsko zavest ali samo za misli same Ester, tega ne vem, se pa gre za misli, ki meni dajejo moč in me spodbujajo in so že zaradi tega, zame prav gotovo, vredne jih poslušati in brati. In jim slediti. Predvsem to.
Ko jih sama berem, čutim da me vsakokrat znova frekvenčno navibrirajo nad vibracijsko frekvenco v kateri se večina izmed nas običajno nahaja v svojem vsakdanjem življenju, v katerem smo z vseh koncev in krajev zbombardirani z mnogimi stvarmi, dogodki in informacijami, ki ne vplivajo na nas tako, da bi se zaradi njih počutili dobro ali bolje.
Več o vplivu vibracijskih frekvenc na naše življenje (in s tem na naše zdravje) kdaj drugič, danes pa uvod v to z Abrahamovo mislijo. Predlagam ti, da ne bereš spodnjo misel z razumom, pač pa da poizkušaš začutit kaj ta misel ob branju povzroči v tebi. Se počutiš dobro ob njenem branju, se počutiš slabo. Kakšni so tvoji občutki ob tem?
Večina, s katerimi sem se že pogovarjala, mi je dejala, da se počuti dobro. In to je najbolj pomembno, za dvig svoje lastne vibracijske frekvence. Dobro počutje, ne realnost. Saj nas samo dobro počutje, ki ga izzovemo na kakršenkoli način, lahko privede do še boljšega počutja. Na vseh življenjskih področjih, naših lastnih in vseh tistih ljudi, ki se vrtijo okoli nas. Najprej pa v nas samih.
Če torej želiš sebi in drugim dobro, se je dobro za trenutek odmakniti od realnosti, take kot jo zaznavamo, če je ta realnost taka, ki ti povzroča bolečino ali slabo počutje. Dobro je ne pogledati vanjo takšno kot je, pač pa si za trenutek ustvariti v svojem umu takšno realnost, kot bi si želeli, da bi bila. Če bomo na tak način »trenirali« vsak dan, se bo boljša realnost o kateri »sanjamo« prej ali slej tudi zmanifestirala, ali vsaj izboljšala v začetni fazi. Pod pogojem, da  bomo tudi povzeli nekatere korake za se približati tistemu o čemer sanjamo. Same sanje niso dovolj, potrebna je tudi akcija. Za začetek pa ena izmed Abrahamovih misli.

»Zakon privlačnosti se odziva na tvoje misli, ne na tvojo trenutno realnost. Ko spremeniš svoje misli, bo tvoja realnost tem mislim sledila. Če vse poteka dobro zate,  potem se osredotoči na to, kaj se ti sedaj dogaja in to bo povzročilo nadaljevanje dobrega počutja. Če pa se sedaj dogajajo neprijetne stvari, moraš najti način, kako odvrniti svojo pozornost stran od teh nezaželenih stvari.

Vsak ima možnost, da spremeni svoje mišljenjske vzorce, in posledično  svoje življenjske izkušnje.

Vzemi si vsak dan 15 minut časa in razmišljaj na prijetne scenarije glede svojega telesa. To počni z edinim namenom uživanja v lastnem telesu, v njegovi moči, vzdržljivosti, prilagodljivosti in lepoti. Ko vizualiziramo zaradi veselja, ki nam ga neka vizualizacija ustvarja in ne z namenom, da se popravijo nekatere pomanjkljivosti, bodo tvoje misli bolj čiste in zato bolj učinkovite. Ko vizualiziramo kako premagati nekaj, kar je narobe, se naše misli razredčijo s »pomanjkljivo« platjo problema. Sčasoma bo naše fizično stanje sledilo prevladujočim mislim.«

Kako se počutiš zdaj?

Marina Butala

0 comments:

Post a Comment