Tuesday, June 14, 2011

Green Magma-razstrupljevalec,alkalizator,živa hrana

KAJ PRAVI O GREEN MAGMA NJEN PROIZVAJALEC?


V prejšnjem blogu sem začela objavljati zgodbo v nadaljevanjih o dehidriranem soku zelene ječmenove trave. Danes je na vrsti drugi del in sicer besedilo o tem kaj meni o Green Magma proizvajalec produkta Green Magma, podjetje Green Foods.
Green Magma je organski dehidrirani sok zelene ječmenove trave, ki daje energijo in razstruplja ter vsebuje več kot 70 hranil, vključno z vitamini, minerali, aminokislinami, encimi in antioksidanti.
Green Magma je certificiran organski dehidrirani sok mlade zelene ječmenove trave. Je zelena hrana, ki je predstavljala del človeškega prehranjevanja že iz Biblijskih časov in to iz zelo dobrih razlogov, ki so opisani tudi v nadaljevanju.

Sok zelene ječmenove trave vsebuje več kot 70 hranil, vključno z vitamini, minerali, aminokislinami in encimi, ki pospešujejo prebavo.

Kozarec Green Magme, ki ga popijemo vsako jutro, je hiter način, da zagotovimo našemu telesu odličen vnos pomembnih hranil, ki jih potrebujemo za naš vsakdan.

Pomen zelene hrane

Zelena hrana, vključno z listnato zelenjavo, travami in algami je vedno bila pomemben del človeškega prehranjevanja. Enako za večino sesalcev našega planeta.

Vsa zelena hrana oskrbuje naša telesa s pomembnimi rastlinskimi pigmenti (klorofil), ki je bogat z encimi, to je rastlinskimi hranili, katerih pomembno funkcijo za človeško telo začenjamo razumevati šele danes.

Preprost način za pridobivanje vseh prednosti zelene hrane je, če se odločimo za vsakodnevno uživanje soka Green Magma.

Zakaj izbrati Green Magmo?

Zakaj izbrati prav Green Magmo? Več razlogov je za to:

1. Green Magma je dehidrirani sok zelene trave mladega ječmena.
2. Green Magma nas oskrbi s 70 različnimi hranili vključno z vitamini, minerali, aminokislinami in s klorofilom.
3. Green Magma oskrbi naše telo s 15 različnimi živimi encimi in močnimi antioksidanti.
4. Green Magma je bogat vir klorofila.
5. Green Magma na naraven način prispeva k uravnovešanju zdravega kislo alkalnega ravnovesja v našem telesu.

Zakaj je Green Magma tako poseben?

Green Magma je tako poseben, ker nam patentirani proizvodni proces zagotavlja povečano absorpcijo hranil iz tega produkta v naše telo.

Kaj vsebuje Green Magma?

Green Magma vsebuje antioksidante, aminokisline, encime, vitamine in minerale.
(Se opravičujem, če nekaj besed morda nisem znala prevesti, zato v nadaljevanju, kjer nisem bila prepričana, da sem prav prevedla, dodajam še angleške besede)

Antioksidanti: alfa karoten, beta karoten, Catalase, Vitamin C, Vitamin E, klorofil, Saponarim, Lutonarin, SOD, selen.
(Originalno angleško besedilo antioksidantov -> Alpha Carotene, Beta Carotene, Catalase, Vitamin C, Vitamin E, Chlorophyll, Saponarim (GIV), Lutonarin, SOD, Selenium)

Aminokisline: alanin, arginin, asparaginska kislina, holin, cistin, glutaminska kislina, glicin, histidin, izolevcin, lizin, metionin, fenilalanin, prolin, serin, treonin, triptofan, tirozin, valin
(Originalno angleško besedilo aminokislin -> Alanine, Arginine, Aspartic Acid, Choline, Cystine, Glutamic Acid, Glycine, Histidine, Isoleucine, Lysine, Methionine, Phenylalanine, Proline, Serine, Threonine, Tryptophan, Tyrosine, Valine)

Encimi: asparate aminotransferaza, katalaza, dnaza, maščobna kislina monoaminooksidaza, heksokinaza, jabolčna dehidrogenaza, nitrat-reduktaza, peroksidaza, fosfataza, fosfolipaza, Polyphenoloxidase, RNase, superoksid dismutaza, Transyhydrogenase
(Originalno angleško besedilo encimov -> Asparate Aminotransferase, Catalase, Cytochrome Oxidase, DNase, Fatty Acid Oxidase, Hexokinase, Malic Dehydrogenase, Nitrate reductase, Peroxidase, Phosphatase, Phospholipase, Polyphenoloxidase, RNase, Superoxide Dismutase, Transhydrogenase)

Vitamini: biotin, holin, folna kislina, niacin, pantotenska kislina, vitamin A (beta karoten), vitamin B1 (tiamin), Vitamin B2 (riboflavin), vitamin B3 (niacin), vitamin B6 (piridoksin), vitamin B12 (kobalamin), vitamin C, vitamin E, vitamin K

Minerali: bor, kalcij, klorid, krom, kobalt, baker, jod, železo, magnezij, nikelj, fosfor, kalij, selen, silicij, natrij, žveplo, cink, drugi minerali v sledeh.

Živi encimi

Živi encimi se pogosto nahajajo v zeleni hrani, torej tudi v Green Magma. Živi encimi so pomembni za zdravo prebavo, za dobro delovanje imunskega sistema in za razstrupljanje.

Podobno kot tudi mnoga druga hranila, se encimi razgradijo pod vplivom toplote in kislin. Green Magma je proizveden z minimalnim procesiranjem zato, da bi se ohranilo te encime žive in koristne za naše telo.

Kaj je klorofil?

Klorofil pogosto opisujejo kot zeleno kri rastlin. Dejansko je zelo podoben kemični sestavi hemoglobina, ki se nahaja v človeški krvi. Znotraj rastline klorofil spremeni energijo sonca v gorivo, ki ga rastlina uskladišči in nato uporabi za svojo rast. V človeškem telesu se klorofil uporabi kot naravni razstrupljevalec in kot izjemno močan antioksidant.

Ena izmed prednosti Green Magme je, da so za proizvodnjo izbrani samo listi mladega ječmena, ki vsebujejo največ klorofila.

Zgodba dr. Hagiwara

Yoshide Hagiwara je začel s svojo kariero kot farmacevtski raziskovalec, ki je bil odgovoren za razvoj mnogih uspešnih formul. Svoje začetno delo pa je nadgradil tako, da je začel raziskovati naravne prehrambene dodatke.

Po raziskavah na 200 različnih rastlinah je prišel do ugotovitve, da so bili listi mlade ječmenove trave »najbolj uravnovešeno naravno hranilo« in »idealna hitra hrana za ljudi«. Hagiwara je tako ustanovil svoje podjetje in je razvil ter patentiral proizvodnjo in procesiranje metode, ki se še danes uporablja pri proizvodni Green Magma. Te metode vključujejo zelo malo toplotne obdelave in garantirajo visoko kvaliteto, moč in živost encimov v Green Magma.

Dva video posnetka z dr. Hagiwara se nahajata v prejšnjem blogu.


Kako uživamo Green Magmo?

1. Najbolje je, če jo uživamo pred obroki, količinsko od 3 – 6 gramov dnevno (3 grami so ena zravnana čajna žlička)

2. Green Magma prah lahko zmešamo ali z vodo ali drugimi nekislimi sokovi. Priporočljiv je naravni jabolčni sok, korenčkov sok ali drugi nekisli sokovi.

3. Green Magmo ne smemo mešati z vročimi tekočinami, saj toplota lahko uniči nekaj živih encimov, ki se nahajajo v Green Magma

4. Najbolje je, če Green Magma uživamo takoj zjutraj ali popoldne.

Članek o Green Magmi se bo nadaljeval naslednji teden z nekaj znanstvenimi poročili o dehidriranem soku ječmenove trave in o produktu Green Magma.


Vsem, ki boste naročili Green Magmo z mojim posredovanjem in plačilom po predračunu v tem mesecu, ne bodo na predračunu dodani 15% stroški za posredovanje !
 


Če ti samostojno naročanje bolj ustreza kot naročanje s posredovanjem, vstopi v spletno trgovino angleške naturopatske klinike s klikom na eno izmed spodnjih povezav:

Samostojno naročilo GREEN MAGMA - 150 gr

Samostojno naročilo GREEN MAGMA - 10 dnevni poskusni paket

Samostojno naročilo GREEN MAGMA - 80 gr

Samostojno naročilo GREEN MAGMA - 312 gr (cenovno najbolj ugodno naročilo)

Samostojno naročilo GREEN MAGMA - 250 tablet

Samostojno naročilo GREEN MAGMA PLUS - 150 gr (najboljša naravna hrana, ki poleg dehidriranega soka ječmenove trave vsebuje še 56 naravnih sestavin kot so npr.: aktivni encimi, antioksidanti, karotenoidi, flavonoidi, vitamini, minerali, vlaknine, beljakovine, aminokisline, prebiotiki, probiotiki in klorofil). 



Marina Butala Cigoj s.p., zunanja sodelavka angleške naturopatske klinike The Finchley Clinic za Slovenijo






0 comments:

Post a Comment