Wednesday, June 8, 2011

GREEN MAGMA - ta mesec po najbolj ugodni ceni!



Kaj o Green Magmi pravijo v angleški naturopatski kliniki?

Green Magma ali dehidrirani sok ječmenove trave je:
- zelena hrana
- hrana v prahu, ki alkalizira telo
- hrana, ki vsebuje več kot 20 encimov
- hrana, ki je bogata z vitamini, minerali in aminokislinami
- hrana, ki vsebuje veliko količino klorofila
- hrana, ki pomaga pri prebavi in razstrupljanju telesa.

Zeleni ječmen je bilo osnovno živilo za človeštvo že vsaj 7000 let pred našim štetjem.
Predvsem na Japonskem je bila mlada trava ena od številnih tradicionalnih zelenih živil, ki so jo uporabljali predvsem kot hrano za poživitev in proti staranju. Drugače pa je zeleni ječmen odličen produkt za alkaliziranje telesa, za pomoč pri prebavi in pri razstrupljanju.

Zelena ječmenova trava vsebuje več kot 70 hranil, v kar spadajo vitamini, minerali, aminokisline in encimi. Poleg tega trava zelenega ječmena zagotavlja visoko raven klorofila in pomembnih antioksidantskih snovi, ki jih imenujemo flavanoidi. Za enega izmed flavanoidov, ki ga vsebuje Green Magma, je znanstveno dokazano, da je bolj učinkovit kot vitamin E.

V zelenem ječmenu, takem kot ga poznamo, v obliki trave, se veliko hranil uniči zaradi toplote in kislosti. Iz tega razloga so Green Magmo, z razlogom da bi zajeli in zaščitili občutljiva hranila in encime v sveže pobrani mladi ječmenovi travi, izdelali z unikatnim postopkom suhe ekstrakcije in pršenja.

Popolna organska hrana
 
Zelena ječmenova trava, ki se nahaja v Green Magma, je vzgojena na Japonskem, na nekaterih najbolj plodnih tleh na svetu. Travo, ki jo uporabijo za proizvodnjo Green Magme gojijo brez uporabe pesticidov ali kemičnih gnojil in je potrjeno, da je trava v celoti organska.

Kontraindikacij glede uporabe Green Magme ni. Kljub temu pa tisti, ki slabo prenašate ječmen ali imate težave s celiakijo, bodite previdni ob prvi uporabi kateregakoli produkta, ki vsebuje zeleni ječmen. Čeprav za izdelavo Green Magme uporabljajo samo mlade liste zelene ječmenove trave in ne ječmena samega (samo zrnje vsebuje gluten), se kljub temu priporoča previdnost.

Green Magma kot pripomoček pri razstrupljanju telesa

Green Magma je koristen pripomoček pri razstrupljanju telesa. Zato se zna zgoditi, predvsem ob njegovi prvi uporabi, da bo morda nekdo izkusil utrujenost, ki je simptom tega, da se v telesu odvija očiščevalni proces. Kdor ima občutek, da se v njegovem telesu nahajajo velike količine toksinov, naj prične z uživanjem manjših odmerkov Green Magme, ki naj jih povečuje postopoma, zato da bi bili simptoma razstrupljanja manjši.

Kako Green Magmo uporabljamo?

Eno čajno žličko Green Magme zmešamo s kozarcem vode (približno 160 ml) ali z nekislim sadnim sokom. To mešanico popijemo vsaj 20 minut pred ali 2 uri po obroku, kar bo vplivalo na to, da bo telo bolje absorbiralo sestavine iz zelena soka Green Magme. Dehidriranega prahu ne mešajmo z vročo vodo, saj toplota lahko poškoduje aktivne encime, ki se nahajajo v zelenem soku. 

Kaj vsebuje Green Magma?

Green Magma vsebuje:
- organsko pridelano mlado ječmenovo travo
- organski maltodextrin (kompleksni ogljikovi hidrat)
- nekaj organskega rjavega riž.

Green Magma NE vsebuje genetsko spremenjenih organizmov!

© The Finchley Clinic 2011

Tako o Green Magmi angleška naturopatska klinika The Finchley Clinic. Poglejmo in poslušajmo zdaj Dr. Hagiwaro, znanstvenika ki je odkril postopek  za izdelavo dehidriranega soka iz zelene ječmenove trave



In še o učinikih dehidriranega soka zelene ječmenove trave




Naslednjič o tem kar o Green Magmi pravi proizvajalec.

 


Če ti samostojno naročanje bolj ustreza kot naročanje s posredovanjem, vstopi v spletno trgovino angleške naturopatske klinike s klikom na  eno izmed spodnjih povezav:

Samostojno naročilo GREEN MAGMA - 150 gr

Samostojno naročilo GREEN MAGMA - 10 dnevni poskusni paket

Samostojno naročilo GREEN MAGMA - 80 gr

Samostojno naročilo GREEN MAGMA - 312 gr (cenovno najbolj ugodno naročilo)

Samostojno naročilo GREEN MAGMA - 250 tablet

Samostojno naročilo GREEN MAGMA PLUS - 150 gr (najboljša naravna hrana, ki poleg dehidriranega soka ječmenove trave vsebuje še 56 naravnih sestavin kot so npr.: aktivni encimi, antioksidanti, karotenoidi, flavonoidi, vitamini, minerali, vlaknine, beljakovine, aminokisline, prebiotiki, probiotiki in klorofil). 

 
Marina Butala Cigoj s.p., zunanja sodelavka angleške naturopatske klinike The Finchley Clinic za Slovenijo in druge države bivše Jugoslavije






0 comments:

Post a Comment