Monday, May 30, 2011

Sporočilo naturopata iz klinike The Finchley Clinic

V nadaljevanju posredujem prevod angleškega teksta, ki ga je 28.5. razpošiljal direktor in naturopat iz angleške naturopatske klinike The Finchley Clinic Mark G. Lester vsem registriranim kupcem. Se gre za elektronski časopis, ki ga kupci angleške klinike občasno dobijo z njegove strani. Če želiš tudi ti pravočasno prejemati angleške članke naturopata Marka G. Lesterja v svojem elektronskem poštnem predalu, mi na mail (marina.butala@gmail.com) posreduj svoje podatke (ime, priimek, tel.št.) in bom poskrbela za tvojo brezplačno registracijo (ki je popolnoma brez kakršnihkoli obveznosti), ter ti poslala slovenska navodila za samostojno naročanje, v primeru, če bi se kadarkoli za to odločil-a (lahko pa produkte angleške klinike naročiš tudi z mojim posredovanjem. Več informacij glede tega se nahaja v ceniku glavnih produktov angleške klinike. Za presneti cenik v PDF obliki -> KLIKNI TUKAJ).
Markov članek pa se tako glasi:

Kako je Oxygen Elements Max pozdravil moj seneni nahod


Naslednje poročilo je bilo angleški naturopatski kliniki The Finchley Clinic predloženo leta 2007. To je bilo še preden je bil Oxygen Elements Plus nadomeščen s produktom Oxygen Elements Max. Do zamenjave imena je prišlo zaradi reformulacije produkta, toda rezultati so več ali manj enaki.
Poročilo je precej dolgo, vendar bralce naprošam naj vztrajajo do konca, saj boste le tako razumeli kako je kisikov produkt Oxygen Elements Plus učinkovito vplival na to, da so simptomi senenega nahoda izginili.  Poročilo se tako glasi:

"Imam 42 let in sem prvič prišel v London leta 1989. Imel sem zelo velik problem, ki so ga »specialisti« diagnosticirali kot alergijo na dim in splošni okoljski smog umazanega Londona. Specialist mi je predpisal steroidno razpršilo, ki pa ni olajšalo mojih simptomov. Povedal mi je tudi, da bi moral uporabljati to razpršilo celo življenje. Da bi bila cela zadeva še hujša, sem vsako poletje dobil nekaj napadov senenega nahoda. To je bil zame najbolj nesrečen letni časa, ko me je nosna votlina srbela kot nora, ko se mi je cedilo iz oči, ko je bil moj nos hudo zamašen in ko sem imel strašne težave, ko sem zvečer poizkušal zaspati. Po poklicu sem igralec in dosti govorim tudi po televiziji ter radiu, torej sem potreboval neko rešitev mojih problemov tudi iz poklicnih razlogov.

Februarja 2007, mi je po obisku pri specialistu za prehrano bilo rečeno, da trpim zaradi gljivice kandide. Bila mi je predpisana stroga očiščevalno-razstrupljevalna dieta, odpovedati sem se moral tudi sladkorjem. V bistvu sem jedel zelo dobro. Užival sem tudi probiotike, kasneje tudi druge prehrambene dodatke The Finchley centra.
Nato sem konec marca začel opažati, da so ljudje okoli mene kihali …. toda jaz nisem. Ker pri sebi nisem opazil nobenih simptomov, sem spraševal moje dekle ali sploh je sezona senenega nahoda.
Pomislil sem, da je bil razlog temu, da pri meni ni bilo simptomov senenega nahoda ta, da sta pomagali razstrupljevalna dieta in pa splošno zdravi prehranjevalni načrt. Toda potem sem prebral članek  o fantu, ki je užival Oxygen Elements Plus, ki je prekinil simptome njegovega senenega nahoda. To se je zgodilo tedaj, ko sem ugotovil, da sem tudi sam užival te kapljice.

Približno pred dvema tednoma (sredi junija 2007) se je pojavilo nekaj simptomov senenega nahoda in sem zato bil malo razočaran, saj sem takoj pomislil, da se bodo simptomi poslabšali. Iz tega razloga sem se odločil za štirikratno povečanje doziranja Oxygen Elements Plus-a (namesto 7 kapljic sem v vodi raztopil 28 kapljic), da bi videl ali bo to pomagalo. In to se je zgodilo, Oxygen Elements Plus je pomagal.
Bil sem tako vesel, da sem vsakič, ko sem se vsedel na vlak in videl ljudi, ki so kihali, ljudem želel reči: »Hej, vem kako se počutite, poskusite z uporabo tega produkta, … itd«. Toda tega nisem storil, ker sem mislil, da bodo ljudje mislili, da sem čudak!

Prejšnji teden pa je k meni prišla prijateljica in čeprav ni hudo trpela, je imela napad senenega nahoda. V vodi sem ji raztopil 28 kapljic Oxygen Elements in po tem, ko je to popila, se je takoj počutila mnogo bolje. Sedaj sem trdno prepričan, da so bile glavni razlog za moje očitno »ozdravljenje«  kisikove kapljice Oxygen Elements.

Jaz mislim, da je razstrupljanje v kombinaciji s probiotiki in  splošnim zdravim prehranjevalnim načrtom pomagalo, vendar brez dvoma, so že po nekaj trenutnih pitja vode v kateri so bile raztopljene kapljice Oxygen Elements-a moji simptomi senenega nahoda izginili.

Kljub temu, da Oxygen Elements ni načrtno namenjen za lajšanje simptomov senenega nahoda, ampak je namenjen za splošno zdravje in dobro počutje, sem se odločil, da bom užival ta dodatek celo svoje življenje."

Poleg tega, da Oxygen Elements Max dvigne nivo energije in pomaga v borbi proti kandidi, je Oxygen Elements Max koristen tudi v primerih sinusitisa, rinitisa, katarja in težav z dihanjem.


******************************************************************************
Članek sem prevedla po zapisu naturopata Marka G. Lesterja

O produktu Oxygen Elements Max  bom še pisala, kdor pa bi želel ta produkt naročiti že sedaj, lahko to stori s samostojnim naročilom ali z naročilom z mojim posredovanjem. Več informacij o načinu naročanja, za tiste, ki s tem še niste seznanjeni, se nahaja v zadnjem ceniku glavnih produktov angleške naturopatske klinike.
 
 

Marina Butala, zunanja sodelavka angleške naturopatske klinike The Finchley Clinic, 31.5.2011

 

0 comments:

Post a Comment